Crug

 

BestTourism.ro

Brandingul companiei

Brieful era clar: compania trebuia să fie percepută drept cel mai puternic furnizor online de produse turistice şi de călătorie din România. Cuvântul cheie al poveștii acestui brand era online-ul. De aceea am decis din start să ajutăm crearea asocierilor între BestTourism și mediul virtual, păstrând în nume particula ”.ro”.
 
În branding este vorba despre semnale. Cu cât acestea sunt mai inteligente, mai surprinzătoare sau mai pline de personalitate, cu atât cresc șansele ca respectivul brand să rămână pe retina și în inima publicului. Faptul că logotipul BestTourism.ro e scris cu caractere originale, special construite pentru el, reprezintă un astfel de semnal.
 
 
BestTourism.ro nu e doar o agenție de turism, ci un adevărat hipermarket pe ale cărui rafturi virtuale vizitatorii găsesc toată oferta turistică din piață. Poziționarea era atât de ofertantă încât varianta unui slogan emoțional a fost eliminată din start în favoarea unui descriptor cât se poate de rațional. Astfel, BestTourism.ro a devenit primul și, deocamdată, singurul hipermarket de călătorii din România.
 
 

O mulțime de opțiuni pentru cei în căutare de soluții de turism și călătorie, iată cea mai importantă dintre promisiunile BestTourism.ro. Iar pictogramele care formează sistemul grafic secundar ilustrează tocmai acest lucru.

 
 
 
 
Stilul fotografiilor este fundamental pentru o marcă turistică. Chiar dacă sunt scoase de pe bănci de imagine, pozele sunt atent alese, astfel încât să fie consecvente cu brandul. Pentru a apărea în materialele BestTourism.ro, o fotografie trebuie să aibă anumite atribute clar definite în manualul de identitate.
 
 
 
 
 
 
În manualul de identitate sunt prinse toate acele reguli care prescriu modul de folosire a logoului și a descriptorului, a sistemului grafic secundar, a tipografiei și a imaginilor. El este resursa la care trebuie să se facă apel de fiecare dată când se construiește vreun material care urmează să reprezinte brandul.
 
 

pentru același client

proiecte similare