Crug

 

BestTourism.ro

Website & bannere online

BestTourism.ro se manifestă în proporție cvasitotală în mediul virtual, iar website-ul este în mod detașat cea mai importantă dintre ipostazele brandului.
 
 
 

Site-ul BestTourism.ro nu e o entitate statică. El evoluează în timp și se îmbogățește în ritm alert cu noi pagini și secțiuni. Pentru a ne asigura că limbajul grafic este respectat întru totul, am construit un material în care am detaliat toate aspectele de care trebuie ținut cont atunci când se construiesc noi pagini: grila cu variațiile și coloanele ei, header-ul, meniul principal, footer-ul, paginarea, tratarea numelui secțiunilor etc.

 
 
Newsletter-ul este al doilea dintre canalele online prin care BestTourism.ro ajunge la publicurile sale. Vor fi situații în care se va promova o singură destinație și situații în care vor trebui promovate mai multe destinații. Vor fi momente în care oferta turistică va avea doar titlu și cazuri în care va avea și text. Pentru a putea comunica indiferent de circumstanță fără a fi periclitată identitatea brandului, au fost construite șabloane pentru toate aceste situații.
 
 
Bannerele BestTourism.ro vor apărea pe unele dintre site-urile bine cotate din Internetul românesc. Pentru o bună parte dintre vizitatorii acestor pagini, ele vor fi primele materiale prin care vor interacționa cu brandul. Ca să ne asigurăm că este evitată orice ambiguitate sau lipsă de coerență, pentru fiecare dintre cele două mari tipuri de bannere – cele care promovează produse turistice și cele care promovează brandul – au fost construite șabloane.
 
 

pentru același client

proiecte similare