Crug

 

Renania

Film aniversar

La sfârșitul lui 2011, Renania, liderul detașat al pieței românești de echipamente de protecție, împlinea 15 ani. Evenimentul care a marcat aniversarea a avut loc la Palatul Culturii din Târgu Mureș, cel mai important reper arhitectural al orașului în care se află sediul companiei. Treaba noastră a fost să relatăm pe scurt prima decadă și jumătate din viața brandului, într-un film cu o lungime maximă de zece minute. (Aici se poate vedea un rezumat al respectivului material.)
 
Rezultatul, o poveste vizuală în patru capitole, a avut ca fir roșu interviurile cu frații Szasz, cei doi fondatori ai companiei. Pe lângă aspectul emoțional însă, filmul trebuia să puncteze bine și la capitolul dinamism.
 
 

Alături de muzică, dinamica materialului a fost asigurată de animații. Cu ajutorul lor am reușit să punem în lumină atât longevitatea companiei, cât mai ales continua evoluție care a caracterizat și continuă să caracterizeze viziunea acestui brand. Filmările și montajul au fost făcute de colaboratorul nostru Adrian Pădurețu (Forest Film).

 
 
 
 
 
 
 
 

proiecte similare